ERZURUM / HORASAN - Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu

Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulu

Adres
FATİH SULTAN MEHMET MAH. AĞRI CAD. KURTULUŞ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 37A HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Kurtuluş İmam Hatip Ortaokulunun yetiştirdiği öğrenciler; iyi bir üst eğitim kurumuna yerleştirilmiş ve sosyal becerilerini geliştirmiş, toplumsal milli ve ahlaki değerleri yaşamasını benimsemiş bireyler olacaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Geleceğine şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, hoşgörüye sahip, onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak. Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek.
Başarılar
2022 Anadolu Yıldızlar Ligi Karate İl Şampiyonasında 3 altın madalya İLÇE KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ 3.VE 4.OLMUŞTUR 2018 ÜMİTLER TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONU VE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ KARATE İL DERECELERİ, MASA TENİSİ İLÇE DERECELERİ, ARAPÇA YARIŞMALARI İL İKİNCİLİĞİ MASA TENİSİ İL BİRİNCİ,İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜLÜK
Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.
08:20 14:30(pazartesi, salı, çarşamba, cuma) 08:20 15:20(perşembe)
DOĞALGAZLI
İngilizce ve Arapça
Ulaşım
İL MERKEZİNE ULAŞIM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLER VE DEMİRYOLU İLE SAĞLANMAKTADIR.
08:20 14:30(pazartesi, salı, çarşamba, cuma) 08:20 15:20(perşembe)
DOĞALGAZLI
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE İSE 85KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İL VE BÖLGE KARETE ŞAMPİYONLUNLUKLARI İL ve BÖLGE MASA TENİSİ ŞAMPİYONLUKLARI